2020 TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI İSTANBUL ASYA BÖLGE FİNALLERİNDE OKULUMUZ DERECEYE GİRDİ

Bu sene 14.sü yapılan Tübitak Ortaokul Öğrencileri Proje Yarışmalarında okulumuz farklı alanlarda 3 proje ile finallere kalmıştı. 10 Alanda yapılan Marmara Bölge İstanbul Asya Finallerinde okulumuz yazılım alanında "Akıllı Sınıf Saatim" isimli robotik/kodlama projesiyle 3.olarak dereceye girmiştir. Finallerde (okulumuz dışında) tamamı Özel Okullar ve Bilsem olmak üzere İstanbul'dan 25, Sakarya'dan 5,Düzce'den 4 ve Kocaeli'den 1 okul dereceye girdi. Yazılım alanında dereceye giren "Akıllı Sınıf Saatim" isimli robotik/kodlama projesiyle okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil eden Proje Danışmanı Müdür Yardımcımız Emrah Akbulut'u, Proje Öğrencilerimiz Efe Yusuf Dinç ve Efe Yılmaz'ı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

25.10.2020 523

25-10-202025-10-2020