YÜZ YÜZE EĞİTİMİN BAŞLAMASI

8.Sınıflar 12 Ekim 2020 Pazartesi günü daha sonra gönderilecek haftalık ders programı çerçevesinde okula başlayacaktır. Aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

25.10.2020 245

 

✒️1-Öğrencisinin okula gelmesini istemeyen veliler 12 Ekim'e kadar okula yazılı olarak dilekçe verecektir. Okula gelmemesi için velisi tarafından dilekçe verilen öğrenciler devamsız sayılamayacaktır. Ancak tüm öğrenciler sınavlara girecek ve konuların tamamından sorumlu olacaktır.

✒️2-Derslik sistemi kaldırılmıştır. Öğrenciler okulda hep aynı sınıfta ve aynı sırada oturacak ve kesinlikle yer değiştirmeyecektir.

✒️3-Mesafeli bayrak töreni hariç, okula girişte toplanma ve sıra yapılmayacaktır.

✒️4-Teneffüslerde hava şartları nasıl olursa olsun havalandırma ve dezenfeksiyon için öğrenciler binayı boşaltarak bahçeye çıkacaklardır.

✒️5-Öğrenciler okul içerisinde maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorundadır.

✒️6-Öğrenciler birbirinden ders araç gereç ve malzeme alışverişi yapmayacaktır.

✒️7-Daha önce veliler tarafından verilen karantinada olan,hastalık ya da temas şüphesi olan öğrencilerin okula gönderilmemesine ilişkin verilen veli taahhütnameleri yürürlükte ve geçerlidir.

✒️8-Öğrencinin sağlığıyla ilgili durumlarda okula çağrılan veliler anında okula gelip gerekli tedbirleri almakla yükümlüdür.

✒️9-Hiçbir veli ya da ziyaretçi okul saatleri içerisinde okula girmeyecektir. Dilekçe, öğrenci belgesi, izin belgesi gibi her türlü resmi belge işlemleri okulun girişinde güvenlik görevlisine başvurularak işleme alınacaktır.

✒️10-Veliler bilgi alma ve danışma içeren konularda mümkün olduğu kadar okula gelmeden okul ya da sınıfın iletişim araçlarını kullanacaktır. ( 0262 527 4760 Dahili 12-13)

✒️11-Öğrenciler okula geldikten sonra dersler bitene kadar her ne sebeple olursa olsun dışarı çıkmayacaklardır. (Kurslar hariç)

✒️12-Kantinlerin açılmasına karar verildiğinde kantinimiz Covid-19 için alınacak yeni tedbirlerle hizmete girecektir. Kantinde alınması düşünülen tedbirler konusunda açılma esnasında ayrıca bilgi verilecektir.

✒️13-Okulumuz Covid-19 Tedbirleri konusunda Sağlık Bakanlığının hazırladığı 120 Sayfalık kılavuz doğrultusunda çalışmalarını tamamlamış, bu çalışmalar 250 başlık altında denetimden geçmiş ve ilçemizde Okulum Temiz Belgesi alan ilk 3 okuldan biri olmuştur. Alınmış olan bu tedbirler isteyen velilerimiz tarafından 12 Ekim tarihine kadar yerinde görülebilir ya da okulumuzun sosyal medya paylaşımlarından incelenebilir.

https://www.facebook.com/korfezulugbeyortaokulu  (Okul ile ilgili haberleri takip etmek için Beğen'e tıklayınız.)

YÜZ YÜZE EĞİTİMİ SİZLERİN DE ALINAN TEDBİRLERE KATKISI VE DESTEĞİYLE SORUNSUZ VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRMEYİ DİLİYORUZ. HAYIRLI OLSUN.

ULUĞBEY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ